Werkzaamheden

Werkzaamheden

 

Dakkapellen

Voor traditionele dakkapellen bent u bij ons aan het juiste adres. Met verschillende afwerkings mogelijkheden voor zowel binnen als buiten alles op maat gemaakt. Dit geldt ook voor het monteren en leveren van dakramen. Voor een vrijblijvende offerte neem gerust contact met ons op. Voor meerdere foto's klik hier.

 

Verbouwingen

 

Voor al u verbouwingen kunt u bij ons terecht. U heeft maar één aanspreekpunt in onze organisatie. Wij hebben bijna alles in eigen beheer zoals loodgieters/tegelzetters/stucadoors. Voor een vrijblijvende of

ferte neem gerust contact met ons op. Voor meerdere foto's klik hier.

 

Timmerwerken

 

Voor alle soorten timmerwerken kunt u bij ons terecht. Zoals binnen en/of buiten deuren hangen en leveren. Plinten zoals standaard en zelf gemaakt, leveren en monteren. Aftimmeren zoals kozijnen, zolders, erkers. Ook voor het leveren en monteren van dakramen. Voor een vrijblijvende offerte neem gerust contact met ons op. Voor meerdere foto's klik hier.

 

Aanbouw

 

Voor al u aanbouw van bijv. de schuur en garage kunt u bij ons terecht. We hebben alles in eigen beheer zoals dakdekkers en metselaars. We doen alles zoals de eerste schop in de grond tot het laatste afwerkings latje. Voor een vrijblijvende offerte neem gerust contact met ons op. Voor meerdere foto's klik hier.

 

Kozijnen

 

Voor het plaatsen van houten kozijnen kunt u bij ons terecht. We komen het inmeten en geven adviezen over de indelingen van het kozijn en komen het plaatsen. Ook het monteren van het glas doen we zelf. Voor een vrijblijvende offerte neem gerust contact met ons op. Voor meerdere foto's klik hier.